banjo

Billedskole

Banjo er en billedskole med god stemning og et højt ambitionsniveau om at formidle samtidskunst til alle fra 3-100+.

Vores mål er gennem kunst at styrke og inspirere borgerne primært med afsæt i samtidskunsten.

Nina Wengel - er uddannet på det Kgl Danske Kunstakademi i 2008. Siden har hun arbejdet som billedkunstner og udstiller aktivt i ind- og udland. Hun arbejder i de fleste medier, men mest med maleri og lysinstallationer. Se et udvalg af hendes værker her:  www.ninawengel.com og her www.artsy.net/artist/nina-wengel Nina har undervist på Ærø folkehøjskole, Byhøjskolen i Aarhus og BGK Arken, og har arbejdet på Lab for Farve og Lys på Det Kgl. Danske Kunstakademi og som maler for Olafur Eliasson. Nina er medlem af BKF og Kunstnersamfundet.

Banjo-Bænde01.jpg

Bente Ebbesener uddannet cand.mag. i kunsthistorie, design og dansk fra Københavns Universitet.

Hun har mange års undervisningserfaring, bl.a. fra gymnasieskolen, hvor hun har undervist i kunst og design. Det legende i den billedskabende proces ligger hendes hjerte nærmest.

 

Johan Ebbesen - er (autodidakt) kunstner. Han har tidligere grundlagt og drevet galleri Ebbesen/new Ebbesen og Damp galleri i København og har  arrangeret og kurateret udstillinger i ind- og udland.

Han har som yngre været fodbold- og håndboldtræner for børn og unge og i en årrække fungeret som madfar i forskellige institutioner.

Johan er desuden en dygtig håndværker.

 

banjo-jo