banjo

Billedskole

Banjo er en billedskole med god stemning og et højt ambitionsniveau om at formidle samtidskunst til alle fra 3-100+.

Vores mål er gennem kunst at styrke og inspirere borgerne primært med afsæt i samtidskunsten.

BØRNEBANJO

HOLDPLAN FOR EFTERÅRET 2019:

HOLD 1 ONSDAG kl. 15-16.30 for børn 7-9 år (-/+)

HOLD 2 ONSDAG kl. 17-18.30 for børn 9-12 år (-/+)

HOLD 3 TIRSDAG kl. 16-17-30 MEGABANJO for store børn 10-13 år (-/+)

Der er maks 12 børn på holdene.

START, SLUT og FERIER

Banjo starter sidst i august, uge 35, tirsdag d. 27. /onsdag d. 28.

Banjo fortsætter frem til og med uge 51 i december, tirsdag d. 17./onsdag d. 18.

Vi holder efterårsferie i uge 42.

PRIS: Det koster 1600 kr.  /1300 kr. for børn af enlige/ledige.

SKRIV TIL OS FOR TILMELDING: hej@banjobilledskole.dk

Holdnr, dit barns navn og fødselsdato i meddelelsesfeltet (fx  2Alma120712)

Vi vil gerne have:

1) barnets fulde navn og adresse og

2) telefonnummer til en forælder

3) en melding om barnet må optræde på fotos til sociale medier

Endelig tilmelding sker ved betaling på:

KONTONUMMER: 8401 1257007 i Merkur Andelskasse

AFBUD: Vi vil gerne vide, hvis et barn ikke kommer, hvis et barn bliver hentet af andre eller må gå hjem selv.

HUSK HUSK HUSK:  At tage gammelt tøj på, der kan tåle maling, klister og andet. Medlemmer kan lade deres malertøj hænge på Banjo.

Samtidskunst og kreativitet er vigtige elementer i vores kultur, og i høj grad vigtige for udviklingen af den enkelte og dermed vores samfund. Derfor danner samtidskunst og kreativitet basis for vores undervisning og deltagernes praktiske arbejde med forskellige materialer og billedkunstneriske genrer, både når de arbejder sammen og hver for sig.

På Banjo stræber vi efter at skabe en enkel fællesramme for deltagerne. Vi starter med en præsentation af en kunstner, en kunststil, en teknik, en proces eller noget andet, og inspirerer, motiverer og giver løbende idéer til dagens tema. Vi kommer fra forskellige baggrunde og kan derfor inspirere deltagerne på hver vores måde. (se om os)

Banjo Billedskole er et rart sted at være og et alternativ til målstyret undervisning. Her er uhøjtideligt med tid til fordybelse og fri, kreativ udfoldelse. Vi prioriterer en sjov proces fremfor et fint produkt, og lyst fremfor præstation. Deltagernes kreativitet tages alvorligt, så vi gør alt, hvad vi kan, for at alle har det rart, så opmærksomheden forbliver på det billedkunstneriske arbejde. Vi gør en særlig indsats for at skabe det trygge frirum, der skal til for at deltagerne i højere grad kan sætte deres egen kreativitet i spil, tage initiativ og forfølge egne idéer.

VELKOMMEN!

banjo-jo