banjo

Billedskole

Banjo er en billedskole med god stemning og et højt ambitionsniveau om at formidle samtidskunst til alle fra 3-100+.

Vores mål er gennem kunst at styrke og inspirere borgerne primært med afsæt i samtidskunsten.

 

 

SERIGRAFI-WORKSHOP

- med billedkunstner Zven Balslev

 

Lørdag d. 16. og søndag d. 17. juni kl. 10-13.

For alle fra 8 år - børn under 11 år dog ifølge med en voksen.

750 pr person, 2 for 1250, inkl. materialer, forfriskninger og 

en håndfuld af dine egne tryk.

 

På workshoppen prøver du kræfter med serigrafi, som er en enkel og eksklusiv grafisk trykketeknik med stor intensitet og visuel virkning.

Du lærer at håndtere papir og tryksværte, at fremkalde rammer og trykke med mindst to farver, inklusiv alt hvad det indebærer af (mis)tilpasninger og overraskende overlap af farver og papir.

 

Grafikværkstedet, 

Ragnhildsgade 1, 2100 Kbh. Ø. 

Tilmelding på: hej@banjobilledskole.dk

 

 

 

 

 

zven.jpg

Zven Balslev har siden sin afgang fra Det Kgl Danske Kunstakademi (2006) arbejdet intensivt med forskellige former for grafik , med speciale i serigrafi. Under navnet Smittekilde og Cult Pump har han fremstillet en lang række tryk, covers, zines, bøger og plakater

flash mob workshop.jpg

Om Inge Agnete Tarpgaard
Performancekunstner siden 2005, med fokus på deltagerinvolverende værker. I alle grene af hendes arbejde er omdrejningspunktet at facilitere møder og processer, der frembringer uforudsigelige og overraskende output.
Tarpgaard skaber værker og kontekster, der bringer mennesker sammen på nye måder- mennesker fra forskellige socio-økonomiske, geografiske og kulturelle baggrunde, som ikke normalt ville bruge tid sammen. Hun får fremmede til at læse sms-beskeder højt sammen, lave grafitti sammen, gå i stilhed sammen, bytte færdigheder og danse sammen til et beat af Missy Elliott.
Med udgangspunkt i site specifikke vandringer og iscenesættelser er hendes arbejde i de seneste år gået i retning af relationel praksis. Statens Kunstfond støttede hende i en udviklingsrejse til at besøge det anerkendte canadiske kompagni Mammalian Diving Reflex i 2015, hvilket gav afsæt i en dybdegående interessse for koblingen af det stedsspecifikke og socialspecifikke, relationelle møder og iscenesættelser. Fælles for Inges arbejde med mennesker i gruppe-konstellationer er, at alle deltagere føler sig trygge og dermed har et godt udgangspunkt for at deltage aktivt og finde den legende side frem og turde udtrykke sig.

banjo-jo